Samuel Falomir guanya la secretaria provincial del PSPV a Ernest Blanch

630
Ernest Blanch i Samuel Falomir
Ernest Blanch i Samuel Falomir
PUBLICITAT

Nota de premsa del PSPV de la província de Castelló

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha sigut elegit secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló amb el 52,3% dels vots. Falomir ha donat les gràcies a tots els i les militants del partit socialista i ha afirmat que “hui hem deixat clar quin és el model de partit que volem, volem un partit que aposte per unes primàries, per una democràcia interna plena, unes primàries en les quals més del 80% per cent de la militància ha anat a votar, la qual cosa ha sigut un èxit col·lectiu de totes i tots, i això ens demostra que tenim un partit viu, una militància activa, que té ganes de participar i, per tant, això és el que farem de la pròxima executiva provincial, fer que, tots aquells que vulguen participar, puguen fer-ho”.

Falomir ha assenyalat que “en tots els actes que hem fet recorrent la província de Castelló hem dit que, guanyara qui guanyara, seria el que és millor per a la província de Castelló. És veritat que hi havia dues candidatures, però, a partir de hui, només hi ha un projecte que és el PSPV-PSOE de la província de Castelló”. “I com a secretari general, seré el primer que treballarà perquè això siga possible, que tinguem un partit fort i unit, perquè sabem que la unitat és essencial per en 2023 puguem continuar tenint a Pepe Martí com a president de la Diputació de Castelló, que tinguem més alcaldes, més alcaldesses, més regidors i regidores”, ha afegit.

Falomir ha destacat que el partit “és l’instrument que ens porta a governar les institucions i des d’ací és des d’on hem de canviar la vida de la gent i ajudar a resoldre els problemes de la gent”. “Seré un secretari general molt pròxim amb tota la militància, ho soc com a alcalde, i també ho seré com a secretari general. Perquè estic convençut que podem ser més forts, que hi ha més reptes al davant, i, evidentment, reconec que l’actual executiva provincial ha deixat el llistó molt alt, i també volia agrair a Ernest Blanch i tota l’executiva provincial tot el treball que han fet perquè, sense aqueix treball, el de les agrupacions, el de les comarques i les agrupacions locals no seria possible res del que tenim ara, i el que tenim ara són molts governs que treballen per millorar la vida de la gent”.

Falomir ha conclòs destacant que “hui no hem de mirar qui ha votat a qui, tots tenim el mateix carnet i el que hem de fer és treballar tots junts units, i així és com faré la pròxima executiva provincial per a fer el projecte de província de Castelló que crec que necessitem”.

Per part seua, Ernest Blanch ha felicitat Samuel Falomir i ha manifestat que “hui no és un dia trist sinó un dia alegre en el qual el partit socialista ha tornat a demostrar que està viu, que decideix i que es mobilitza”. Així mateix, ha afegit que està “orgullós” del treball realitzat durant aquests anys i s’ha posat a la disposició de Samuel Falomir.

———————————-

Els resultats de les primàries a la secretaria general provincial han sigut els següents:

Cens: 2.083 (escrutat 100%)

Emesos (participació): 1.695 (81,37%)

Nuls: 1 (0.06%)

Blancs: 15 (0,89%)

Samuel Falomir: 886 (52,3%)

Ernest Blanch: 793 (46,81%)