Salut Pública no té clars quants casos Covid-19 hi ha a Albocàsser

717
Vista d'Albocàsser, imatge d'arxiu
PUBLICITAT
  • El consistori recomana “extremar les precaucions”

Quants positius de Covid-19 hi ha Albocàsser? Aquesta és una pregunta que ara mateix no té una resposta clara. I és que segons indiquen des de l’Ajuntament d’Albocàsser, “després de parlar amb Sanitat no saben amb exactitud els casos assignats al poble”. Aquest fet, alhora, implica que és molt difícil fer previsions d’incidència per a les pròximes setmanes.

Si recorrem al sistema de monitoratge de la Covid-19 de la Generalitat Valenciana per intentar fer-se una idea de la situació, xifres que per cert es poden consultar de manera online i pública, la informació amb data d’aquest dimecres a Albocàsser era de 123 PCR positives en els darrers 14 dies, amb una incidència acumulada de 10.024,45. Cal indicar que el total de positius registrats a la població és de 330 des de l’inici de la pandèmia. Lamentablement, també s’ha de ressenyar que, segons aquestes mateixes dades, ja hi ha dues persones mortes a causa de la COVID-19.

Davant aquesta situació, el consistori demana “extremar les precaucions” i posa l’accent en la “responsabilitat individual” per tal de “no relaxar-se i seguir de manera estricta les recomanacions de les autoritats sanitàries”. A més, recorden el telèfon gratuït d’informació COVID-19 que és el 900 300 555. “Si ho fem bé, tot anirà bé”, asseguren.