Saltapins va incrementar a 2013 el número de visitants en un 3,4%

538
Saltapins
PUBLICITAT
Saltapins

– Les pernoctacions a la casa rural augmenten un 35%

– L’Alberg Francesc de Vinatea registra 2.549 pernoctacions .
Saltapins ha tancat 2013 amb un 3,4 % més de visitants que el 2012 . D’aquesta manera el parc d’aventura de Morella es consolida com una oferta d’oci a l’interior castellonenc . Cal destacar que els registres de visitants han millorat tots els mesos de l’any , especialment durant maig, juny i els mesos d’hivern.
D’aquesta manera , Saltapins es converteix en una oferta que està tot l’any disponible per als visitants . La iniciativa Saltapins Tot l’Any permet que els grups de cinc persones o més puguen gaudir de l’obertura del parc a la carta .
– Casa Rural
Per altra banda la Casa Rural Fàbrica Giner , situada al costat del circuit d’aventura Saltapins ha registrat durant 2013 un increment del 35 % en les pernoctacions respecte a les xifres de 2012 . D’aquesta manera la casa rural , amb capacitat per a 8 persones , s’ha mostrat com el complement perfecte per a les aventures del parc Saltapins .
– Alberg .
El 2013 la Fundació Blasco de Alagón es va fer càrrec de la gestió de l’Alberg Francesc de Vinatea . Durant aquest període l’alberg registrar 2.549 pernoctacions . La gerent de la Fundació Blasco de Alagón , Lucía Martí , ha destacat que l’Alberg s’ha convertit en punt de referència per a tot tipus de grups i famílies . Els seus seixanta places , amb tots els serveis ho converteixen en una instal · lació molt versàtil per a jornades , campus d’immersió lingüística o concentracions esportives .