Saltapins participa a la Fira Natural de Castelló i sorteja 10 entrades

229

Saltapins, Saltapins Indoor, l’Alberg Fàbrica Giner, les cases rurals i l’oferta cultural de la Fundació Blasco d’Alagon estan presents a la Fira Natural de Castelló. En un taulell central des Saltapins s’informa sobre les activitats del circuit d’aventura, preparat per rebre xiquets i adults.

Saltapins a la Fira Natural de Castelló
Saltapins a la Fira Natural de Castelló

IMG_8512 IMG_8513

A partir dels 6 anys els escolars poden gaudir del circuit verd. La dificultat es va incrementant en els circuits blau, a partir de 9 anys, i el vermell, a partir dels 14. Saltapins s’ha convertit en la referència de turisme actiu a la comarca dels Ports. A més també s’informa de totes les activitats complementàries de turisme actiu: passejades en carro i cavall, orientació, senderisme fins a Morella o Forcall, lloguer de bicicletes BTT, tallers de fòssils … -Fàbrica Giner D’altra banda el complex Fàbrica Giner, amb la Casa Rural i l’Alberg Fàbrica Giner, també ofereixen la possibilitat de rebre a grups, col·legis, comiats de solter i tot tipus de col·lectius. Amb estades d’un dia o més jornades les activitats que s’organitzen permeten que els grups gaudeixin d’una estada agradable en plena natura.

-Sorteig a la Fira  

A la Fira Natural s’ha organitzat un sorteig especial en el qual tots els que dipositin sui papereta entraran en el sorteig d’entrades per al parc d’aventura Saltapins. – See more at: