Saltapins obrirà al públic a partir del 23 de maig

916
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– El parc d’aventura de Morella acollirà grups de 2 a 10 persones i ja poden fer la reserva a través de www.saltapins.com

– Aquesta és una activitat de turisme actiu a l’aire lliure que garanteix la seguretat

El parc d’aventura Saltapins, situat a la Fàbrica Giner de Morella, reprén la seua activitat i obrirà a partir del dissabte 23 de maig. Així, aquest garanteix la seguretat on se segueixen les mesures de neteja i desinfecció que marquen les autoritats sanitàries. Les reserves estan obertes a través de la pàgina web www.saltapins.com i amb la confirmació d’aquesta s’envia el protocol de seguretat que cal seguir per a realitzar l’activitat.

Saltapins és un parc d’aventura, el qual destaca pel contacte directe amb la natura on cal salvar diferents obstacles. Ponts tibetans, passarel·les o tirolines uneixen els arbres del bosc de la Fàbrica Giner en una activitat per a realitzar amb tota la família.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “el més important és garantir la seguretat i cal seguir els protocols per a minimitzar el risc de contagi”. L’edil ha explicat que “l’obertura de Saltapins aquest dissabte, com del Castell i el Museu Temps de Dinosaures pròximament, o qualsevol activitat han de garantir la salut i seguretat de totes i tots. Hem de fer un esforç i que Morella siga un destí segur”. Mari també ha comentat que “Saltapins és un referent de turisme actiu que sempre ha treballat per la qualitat, i ara, amb esta nova situació, ho continuarem fent. És un pas més per recuperar l’activitat turística a Morella”.

Cal remarcar que les reserves s’han de realitzar sempre a través de la pàgina web del parc amb el pagament a través d’aquesta. Saltapins albergarà grups de fins a 10 persones amb horaris al matí a les 10.00 hores, 11.30 hores i 13.00 hores i a la vesprada a les 16.00 hores. Així, tots els circuits excepte el roig estaran oberts. A més, si es cancel·la la reserva el dia d’abans, es recuperarà l’import de l’activitat.

Obertura de les pistes de tenis i pàdel

L’ajuntament de Morella facilita la pràctica esportiva i ha obert les pistes de tenis de la Fàbrica Giner. Per a accedir a aquestes cal reservar-les i seguir les indicacions de rentar-se i desinfectar-se les mans abans de jugar, evitar el contacte físic amb l’altra persona i mantindre la distància social en la zona comuna. Les partides hauran de ser d’individuals. La plataforma de reserves s’enviarà a través del servei de missatgeria municipal Morella Informa.

També està previst obrir la pista de pàdel del Centre Lúdic i Esport Jaume I a partir de la pròxima setmana. Les indicacions seran similars a les del tenis i s’incideix en la puntualitat de les partides per evitar coincidir amb les partides anteriors i posteriors.