Saltapins, les rutes a cavall i les visites a la Fàbrica Giner desperten l’oci actiu a Setmana Santa

488
PUBLICITAT

Visitants Saltapins Visittants Saltapins1Saltapins ha estat l’opció d’oci actiu preferida pels visitants de Morella per Setmana Santa . El parc d’aventura de Morella ha registrat la visita de centenars de persones : Grups , famílies , parelles … s’han decidit per Saltapins , que ha obert a ple rendiment durant els dies de Setmana Santa i Pasqua . Sis monitors s’han encarregat cada dia d’atendre la massiva arribada de visitants . Des de la Fundació Blasco de Alagón seu gerent , Lucía Martí , ha mostrat la satisfacció pel fet que ” Saltapins rebi visitants arribats des de tots els punts d’Espanya” .

– Alberg Francesc de Vinatea
La Fundació , a més , gestiona des de fa un any l’Alberg Francesc de Vinatea . Amb capacitat per a 60 persones s’ha omplert durant els dies de Setmana Santa i Pasqua .
Així mateix ha tingut un notable èxit el servei de menjador , amb un menú pera totes les butxaques , a un preu de 7 €. Nombroses famílies i grups , tant allotjats com no allotjats , l’han escollit com a fórmula per sortir de casa sense que ho noti la butxaca.

– Oci a la Fàbrica Giner .
D’altra banda la Fàbrica Giner s’ha convertit en un centre d’oci i cultura . Durant tot el cap de setmana els visitants han pogut recórrer les antigues naus industrials , el museu Fàbrica Giner , que permtie conèixer el passat fabril del segle XIX i l’aula de jocs tradicionals . Tot això englobat dins dels programes creats per la Fundació

– Les passejades a cavall s’enganxen als visitants
Així mateix les passejades a cavall i en carro organitzats a la Fàbrica Giner s’han convertit en un complement perfecte per a les famílies i grups d’amics . Rutes per la Fàbrica , el riu Bergantes o l’entorn de Morella han fet les delícies dels visitants que , així , han aprofitat la bona climatologia d’aquests dies .