Saltapins Aventura oferirà un 15% de descompte amb la tarjeta Intercoop

908
Descompte Saltapins Aventura
PUBLICITAT

Descompte Saltapins Aventura
Descompte Saltapins Aventura
Saltapins
Saltapins
El parc d’aventura i oci Saltapins, situat al complex de la Fàbrica Giner a Morella, s’ha adherit a la iniciativa de les targetes fidelització impulsada pel Grup Intercoop en la qual participen 126 empreses i entitats de la província de Castelló. Els seus titulars podran gaudir d’interessants descomptes en les instal·lacions, tant a la zona de bosc on es troba el parc com a la casa rural situada al mateix complex.

Saltapins ofereix tres tipus de circuits per a totes les edats on es presenten una sèrie de proves relacionades amb activitats de muntanya per fomentar l’oci i l’entreteniment actiu. El parc compta amb ponts de troncs, lianes, tirolines, passarel·les, ponts de xarxa i bidons entre d’altres obstacles. Cada recorregut està supervisat per monitors experts que guien l’usuari en cadascun dels circuits.

La casa rural, antic habitatge dels porters de la Fàbrica Giner, té una capacitat de fins a vuit persones i disposa de calefacció central, llar de foc, garatge i jardí.

Mitjançant la targeta de fidelització Intercoop, el titular obtindrà un 15% de descompte sobre el preu establert en les instal·lacions de Saltapins.