S’ajorna la 7a Fira del Llibre d’Ares degut al coronavirus

79
Fira Llibre Ares

L’Associació Cultural Les 4 Denes ha fet oficial l’ajornament de la 7a Fira del Llibre a Ares del Maestrat.

Jordi Marín, membre de l’organització, ha comentat que “degut a la situació que estem vivint, ja es preveia que no es podria fer al maig, però hem esperat al màxim per decidir-nos i anunciar-ho”.

La intenció de l’organització és celebrar la Fira del Llibre a finals d’estiu o principis de tardor, si la situació ja ho permet, tot depedrà de les indicacions donades des de les Administracions. L’organització manté ferm el seu compromís amb la cultura i amb les persones i actuacions programades per aquest esdeveniment.

Anticipant-se a la situació, van avisar a llibreries, editorials, escriptors i actuacions contractades que aquest ajornament podria ser possible, i reafirmen la intenció de celebrar la fira més endavant.

Pel que fa els premis literaris que havien organitzat i dels que ja han tancat la convocatòria, Les 4 Denes preveu anunciar per xarxes socials els premiats el cap de setmana del 16 i 17 de maig, quan hauria d’haver tingut lloc la Fira del Llibre, amb l’objectiu de mantenir la màxima normalitat possible.

Els amants de la cultura i la lectura hauran d’estar atents a les xarxes i esperar que l’organització anuncie les noves dates per a la 7a Fira del Llibre d’Ares del Maestrat.