Ruta teatralizada per la història d’Albocàsser

75
UN TOMB PER LA VILA ALBOCÀSSER-001

L’Associació Cultural l’Assegador d’Albocàsser i l’Ajuntament del municipi han organitzat una ruta teatralizada per la història local. L’historiador i investigador Francesc Bellmunt serà l’encarregat de posar veu al Tomb per la Vila. Al mateix temps que les seues paraules ressonen, actors i actrius locals donaran vida als diferents esdeveniments històrics del municipi.

Així les coses, els assistents podran conéixer a Joan de Brusca o veure la recreació dels bombardejos durant la Guerra Civil.

A les 19h començarà al Pla de la Font la ruta que es dirigirà cap a l’ermita de Sant Joan, del segle XIII, passarà pel barri antic del municipi amb visites a la Fonteta, la Torre, la Llotja o la Vileta, amb històries que van del segle XIII al XVI. A continuació, s’anirà a l’Hospital i a la plaça on es representarà una escena de les guerres carlistes del segle XIX. L’esdeveniment acabarà amb un recorregut pels esdeveniments més importants del segle XX amb la Guerra Civil i els anys de postguerra amb el ressorgir d’un nou Albocàsser.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA