L’alcalde de Catí agraeix les ajudes de 600 euros per fill per fer front al despoblament

641
PUBLICITAT
L’alcalde de Catí assegura que “perquè els pobles tinguen visitants que vinguen a conèixer-nos els caps de setmana i a gaudir de la nostra cultura i gastronomia és fonamental que visca gent tot l’any”

L’alcalde de Catí, Pablo Roig, ha celebrat avui “l’excel·lent iniciativa” promoguda pel president del govern provincial, Javier Moliner, per “frenar la despoblació del món rural i incentivar la natalitat en pobles com el nostre de menys de mil habitants”. “Des de l’Ajuntament agraïm l’esforç de la institució per igualar, a través de diferents ajudes i plans provincials, les oportunitats entre la gent que viu a les grans ciutats i els habitants dels pobles de l’interior de la província”, ha assenyalat.

Roig, que ha titllat la iniciativa de “necessària” ja que, “en els últims anys sí s’ha notat una migració a poblacions de la costa”, ha assegurat que “perquè els pobles tinguen visitants que vinguen a conèixer-nos els caps de setmana i a gaudir de la nostra cultura i gastronomia és fonamental que visca gent durant tot l’any”.

Així mateix, el primer edil ha subratllat que l’anunci “és una mostra més del compromís i la sensibilitat de la Diputació per millorar la qualitat de vida dels veïns de tots i cadascun dels racons de la província i mantenir la prestació de serveis al ciutadà en igualtat de condicions, visquen on visquen”. “Aquest és un nou pas de la institució provincial per a garantir la supervivència dels 135 municipis de Castelló ja que pobles com el nostre no podríem subsistir sense l’empenta i el suport diari del govern provincial”, ha asseverat.