Roger Rubio guanya el IV Tuber Melanosporum amb la novel·la El hombre que no le haría daño a nadie

475
Roger Rubio guanya el IV Tuber Melanosporum
Roger Rubio guanya el IV Tuber Melanosporum
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Aquest premi del festival gastro-literari Morella negra com la trufa reconeix a l’escriptor o escriptora novell del 2019
  • Joan Carles Ventura, Anna Hernández, Ana Lena i Eduard Palomares són la resta de finalistes d’aquest guardó

Roger Rubio guanya el IV premi Tuber Melanosporum amb la seua novel·la El hombre que nunca le haría daño a nadie que concedeix el festival gastro-literari Morella negra com la trufa. Així, Roger ha recollit el premi de mans de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, en aquesta intensa jornada d’activitats del festival. Cal destacar que Camins dubtosos de Joan Carles Ventura, La mecedora d’Anna Hernández, Lo que callan los muertos d’Ana Lena i No cerramos en agosto d’Eduard Palomares són la resta de novel·les, escriptors i escriptores finalistes d’aquest guardó.

V Morella negra com la trufa ha començat amb força i al llarg de totes les activitats que s’han realitzat ha acudit un elevat nombre de públic. Tant la inauguració del divendres, com l’entrega del Premi Tuber Melanosporum han omplit la Sala del Justícia i la Llotja de l’ajuntament. Així, Rhamsés ha felicitat Roger “per guanyar aquest premi que reconeix a les noves escriptores i escriptors que ens faran gaudir durant molts anys de la seua literatura i és important reconéixer el treball que realitzen”. L’edil ha afegit que “Morella negra és un èxit que compta amb molta participació en totes les seues activitats i mostra d’això és que celebrem ja la cinquena edició”.

XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports

Cal recordar que el festival gastro-literari Morella negra com la trufa s’emmarca dins de les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports. Aquestes jornades gastronòmiques tenen com a element protagonista la trufa, el diamant negre dels Ports, i s’allarguen fins al 15 de març. Així, els diferents establiments de la comarca que participen, ofereixen menús especials amb plats elaborats amb trufa al llarg d’aquestes jornades. A més, durant els caps de setmana s’organitzen diferents degustacions, tallers i showcooking on la gent pot provar aquest producte característic de les nostres terres.