Roben corders en una masia de Vilafranca i intenten robar tot el material informàtic del col·legi de la Iglesuela

2956
PUBLICITAT

-Diadia-

Els lladres aprofiten les nits amb forts vents o lluna plena per perpetrar robatoris. Bé ho saben a l’interior de Castelló i Maestrat de Terol.

En una masia situada a cinc quilòmetres de Vilafranca els amics de l’aliè es van dur en una nit 5 ovelles, totes elles femelles. El ramader es va donar compte al dia següent ja que les tenia marcades i les va trobar a faltar.

Però els lladres no només van actuar a la banda castellonenca de la frontera. A l’escola de la Iglesuela del Cid, a 8 quilòmetres de Vilafranca, van destrossar 10 portes per arribar fins als ordinadors, tauletes, projectors i altres equips informàtics. No obstant això, van haver de fugir sense endur-se el material, ja que en un dels habitatges del col·legi una mestra es va adonar de la seva presència i els lladres van fugir.

En la mateixa localitat els delinqüents van trencar una xapa de la teulada del Centre Social, on se celebren les orquestres i esdeveniments, però se’n van anar de buit.
El mateix va passar en un magatzem municipal.

-Robatoris a Culla

En la nit de dimecres 25 a dijous 26 el col·legi de Culla va patir el segon robatori en aquest curs. Els lladres van penetrar en les instal·lacions per una finestra i únicament es van emportar una cafetera i unes monedes. També van robar a una fusteria.

És el segon robatori que pateixen les instal·lacions educatives que, a començament de curs, van rebre un dur cop. En aquella ocasió els lladres es van emportar equips informàtics més valuosos.