Roben al voltant de 300 euros al col·legi de Forcall i desmunten un cotxe en un garatge proper

5536

Els lladres han tornat a visitar els pobles dels Ports. En aquest cas el col·legi i un garatge de Forcall. Segons ha relatat l’alcalde de la localitat, Santiago Pérez, al col·legi van desmuntar una reixa per penetrar a l’interior. Un cop dins husmearon per totes les aules i despatxos. Tots els armaris i calaixos estaven oberts. Els mestres han trobat a faltar diverses càmeres fotogràfiques i entre 200 i 300 euros que es trobaven a l’interior de la caixa forta. La caixa va ser oberta a cops pels lladres fins a aconseguir la seva obertura.

Els fets han estat denunciats a la Guàrdia Civil. La policia científica ja ha visitat el centre per iniciar les investigacions pertinents.

Pel que sembla, segons el testimoni de l’alcalde, els lladres sabien què buscaven. En la seva acció s’han deixat les eines que els han servit per desmuntar la reixa del col·legi.

-Un cotxe desmuntat.

En un garatge adjunt els lladres també han desvalisat un cotxe i l’han desmuntat. S’han dut les quatre rodes, han trencat una lluna i han desmuntat un sistema de GPS que portava integrat. El garatge està en les proximitats del col·legi. Tant col·legi com cotxera estan als afores del municipi, en una zona on no hi ha massa habitatges.