Roba, joguets i diners des de Tírig fins a Burkina Faso
Roba, joguets i diners des de Tírig fins a Burkina Faso

Els veïns i veïnes de Tírig van mostrar el seu suport a l’ONG Amor en Acció de Borriana col·laborant amb el seu projecte a Burkina Faso.

D’aquesta forma, l’associació va dur a terme una reunió informativa en el municipi el mes de desembre passat, en vespres de Nadal.

La gent de Tírig va donar roba, joguets, material escolar i medicaments, així com van realitzar alguna donació econòmica. A més, es va vendre loteria nadalenca i alguns objectes d’artesania local de Burkina Faso. Cal assenyalar que amb la venda d’una papereta de loteria l’ONG pot costejar un tractament de paludisme.

La reunió informativa a Tírig també va servir perquè els joves s’interessaren pels projectes actuals d’Amor en Acció i per ser cooperants en un futur.

L’ajuda enviada pels veïns de Tírig va ser molt ben rebuda pels xiquets i xiquetes de Burkina Faso. Tal és així, que els menuts han fet arribar al municipi una fotografia d’agraïment.

-Amor en Acció
Quant a l’ONG organitzadora del projecte, Amor en Acció, cal assenyalar que es va fundar a Borriana i actualment realitza projectes d’assistència sanitària, educatius, agricultura sostenible i potabilització de l’aigua. A més, coopera a Burkina Faso, Paraguai, Costa d’Ivori i Laos.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA