Ricardo Caro explica a pares i docents la importància de detectar els trastorns visuals en xiquets

611
PUBLICITAT

 

L’òptic-optometrista Ricardo Caro ha impartit una xerrada a Castellfort per informar els pares, mares i professors sobre com afecten els trastorns visuals al desenvolupament psico-motor i intel·lectual dels xiquets i xiquetes en la seua etapa de creixement.

La conferència s’ha celebrat a la sala d’actes del Forn i ha comptat amb la presència de nombrosos pares i mares, així com de mestres del col·legi de la localitat.

L’especialista ha indicat com la detecció de les dificultats de visió dels xiquets i xiquetes pot determinar el seu desenvolupament futur. En este sentit ha reivindicat el paper dels òptics-optometristes en el procés educatiu i ha incidit en la importància de comptar amb la seva opinió en el procés d’aprenentatge dels més menuts.

Durant més de dos hores els assistents han plantejat preguntes sobre casos que afecten el creixement i desenvolupament dels escolars.

Ricardo Caro ha defensat la singularització de l’educació perquè cada alumne o alumna tinga una atenció el més personalitzada possible a les seues característiques i desenvolupament.