Rhamsés Ripollés serà el candidat del PSPV a l’alcaldia de Morella

363

SONY DSC

El PSPV de Morella ha proclamat este dissabte a Rhamsés Ripollés com al seu candidat a l’alcaldia de la localitat. La designació s’ha fet oficial en una Assemblea Extraordinària a la seu dels socialistes morellans. Els militants del municipi han votat per unanimitat a Ripollés que optarà a continuar com alcalde en les properes eleccions municipals del 24 de maig per tal de poder seguir amb un projecte que ha convertit a la localitat en un referent de progrés.

SONY DSC

El candidat va voler agrair “la confiança dels meus companys per esta designació” per tal de poder encapçalar “un propòsit col•lectiu de tots, per a tots”. Ripollés va fer referència a la trajectòria del PSPV a la localitat i al futur “Morella ha canviat pel treball, pel compromís, per tanta i tanta gent que ha donat un pas endavant per treballar pel seu poble i perquè els socialistes tenim i fem un projecte de poble: de convivència, participació, des de la creació d’iniciatives, estant al costat dels nostres veïns i veïnes, escoltant molt”. Al respecte de la situació actual, el primer edil incidia que “són moments difícils perquè la gent ho estem passant mal i perquè hi ha uns governs del PP al País Valencià i a Espanya que estan aniquilant el que tant va costar construir gràcies a governs progressistes com serveis o drets per a totes i tots”. Rhamsés Ripollés va voler fer menció al que significa ser socialista “és ser d’esquerres, és donar dia a dia passos endavant”. A més, apuntava que “tenim il•lusió i ambició per a que este xicotet far que durant anys ha estat la nostra ciutat s’entengue i puga ser referència per altres llocs del territori”. Sobre els propers comicis, assenyalava que “estan en joc moltes coses, és necessari un canvi a la Comunitat, que encapçalarà Ximo Puig, i està en joc la política local”. Precisament, l’acte de proclamació ha comptat amb la presència del Secretari General del PSPV-PSOE i candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig que va destacar sobre l’elecció que “Rhamsés és i seguirà sent un gran alcalde, els socialistes morellans hem pres la millor decisió per tal de seguir amb un projecte que ha convertit Morella en un referent”.

Presentació Proposa Morella i nova web

A més de l’Assemblea, els socialistes morellans han aprofitat per presentar la campanya ‘Proposa Morella’. Amb la mateixa, esperen poder recopilar les opinions i propostes dels veïns de la localitat per tal confeccionar el programa electoral municipal perquè “entre tots i totes fem una Morella millor” apuntaven fonts socialistes. Per altra banda, també s’ha llençat la renovada web del PSPV Morella que compta amb diferents seccions novedoses. Entre les mateixes, destaquen les que estan orientades als visitants a la pàgina. Es pretén poder interactuar amb els que entren a la web, gràcies a que es poden aportar les opinions i també conversar i proposar temes al candidat, Rhamsés Ripollés “esta finestra oberta al món vol ser punt de trobada i de diàleg per una Morella millor”. També es potencien les xarxes socials amb enllaços directes als comptes dels candidats i del PSPV morellà. No falten tampoc seccions sobre la història del PSPV a Morella o la zona ‘El teu partit’ i ‘Publicacions’. Aquestes ferramentes, la campanya Proposa Morella i la renovada web, formen part de l’inici d’un procés de participació on les suggerències de totes i tots compten de cara a continuar el projecte progressista a la ciutat. Els propers passos del PSPV Morella serà la confecció de la llista municipal que es presentarà a les eleccions municipals. Una candidatura que després de l’Assemblea Extraordinària d’este dissabte estarà encapçalada per Rhamsés Ripollés, actual alcalde, que espera poder repetir la majoria progressista per a Morella i ajudar a que el futur President de la Generalitat siga el socialista morellà Ximo Puig.