Rhamsés Ripollés, nou president de la zona Est de Los Pueblos Más Bonitos de España

791
Rhamsés Ripollés, amb el President de Los Pueblos Más Bonitos de España i l'alcalde de Vilafamés.
PUBLICITAT

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha estat escollit com a nou president de la zona Est de l’organització Los Pueblos Más Bonitos de España, que aglutina a les localitats espanyoles amb més possibilitats turístiques per promocionar-los i atraure més visitants. Així doncs, el dissabte 11 de setembre es va celebrar l’Assamblea anual del grup Est a la localitat de Mirambel (Terol), on van acudir alcaldes i alcaldesses per apropar postures i compartir experiències col·laboratives. No obstant això, també es va decicir l’elecció de Ripollés, i també la de funció de secretària del grup per a l’alcaldessa de Mirambel, María del Carmen Soler.

Així mateix, en la jornada s’ha informat a tots els membres sobre les reunions i projectes mantinguts amb diversos ministeris de el Govern d’Espanya i amb les comunitats autònomes, i de la propera edició de les III Jornades al Senat dels Pobles Més Bonics d’Espanya , que amb el títol “Turisme, Innovació i Medi Ambient a l’Espanya Rural” se celebrarà el proper 30 de setembre.

Els presents han pogut conèixer les novetats en matèria de promoció que es van a implementar en els propers mesos i han proposat a Aínsa com a localitat candidata per acollir l’assemblea nacional dels Pobles més Bonics d’Espanya en 2023, que es triarà en la pròxima assemblea nacional, prevista per celebrar-se en Peníscola el 2 d’octubre.
També s’ha decidit que l’assemblea regional de la zona est en 2022 se celebrarà a Ansó i s’ha tractat el retorn per al proper any de l’IV Festival Etnogràfic, una fira d’etnografia, artesania, gastronomia i folklore que vol retre un homenatge a visitants i veïns, a més d’incentivar l’activitat sociocultural i turística dels municipis englobats dins dels 104 pobles més bonics d’Espanya.

Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha destacat que ‘’Morella va ser dels pobles fundadors d’esta associació que s’ha convertit en tot un referent. Agraeixo la confiança de poder ostentar la presidència regional i treballar  conjuntament pel futur dels nostres municipis. Tenim molts projectes i reptes comuns. Des de la suma i unió som més forts per afrontar-los i millorar la vida dels nostres veïns i veïnes’’.