Rhamsés Ripollés nombrarà a Malú Blasco com a coordinadora del Consell del Sexenni

246
PUBLICITAT

Morella viurà uns propers anys molt especials i intensos, ja que tenen lloc les festes de l’Anunci i el Sexenni. Des d’Un Equip per Morella, amb el suport i col·laboració a les carrosses, fomentant la participació per millorar la festa, es treballa per realitzar una gran celebració que serà preludi de les festes més grans per al 2024.

Per a l’organització de les festes sexennals es constituirà el Consell del Sexenni. El candidat socialista a la reelecció, Rhamsés Ripollés, ha anunciat que proposarà com a coordinadora del mateix a Malú Blasco, actual regidora de benestar social i tradicions que porta 20 anys desenvolupament la tasca com a representant municipal i que tanca la llista a les eleccions com a número 11.

Rhamsés Ripollés ha destacat que ‘’la companya Malú Blaso és un gran exemple de treball i dedicació pel seu poble. Durant 20 anys ha realitzat una tasca encomiable pel benestar de tots els morellans i morellanes, així com la posada en valor de les nostres tradicions. Ara, dóna un pas al costat però continuarà treballant per Morella. Per la seua vàlua, experiència i bon treball crec que és la millor persona per coordinar el Consell Municipal del Sexenni que posarem en marxa en passar l’estiu com a ens participatiu de les nostres festes més grans’’.

Dins del programa d’Un Equip per Morella, una altra de les propostes és la reactivació del Consell de Festes, per tal d’oferir una programació festiva més variada per a tots els públics. Promovent la participació per proposar i acordar millores en les festes d’agost.

El proper juliol també tindrà lloc l’Aplec dels Ports, esdeveniment que té tot el suport de la candidatura socialista, la qual anima a tota la població a sumar-se en la campanya de voluntariat que ha engegat l’organització.

Per altra banda, també s’ha traslladat la importància en la col·laboració i treball amb  l’Associació de la Mare de Deú de Vallivana, en tota la seua activitat, millora del Santuari, així com en la creació d’un nou espai per dinar en la Rogativa.

Tornant al Sexenni es proposa fer un seguit d’activitats especials, junt als municipis catalans d’Ulldecona i Alcanar, ja que després de 30 anys tornaran a coincidir les festes morellanes amb les quinquennals d’estes poblacions.

El suport a totes les entitats que fan possible un cicle anual festiu molt potent és la base del programa socialista. En el que també trobem altres propostes com la millora dels elements festius com els gegants, àguila, nous cabuts o l’oficialització de la bandera de Morella d’acord als estudis heràldics.