Rhamsés Ripollés: “No es derivaran pacients de Covid-19 a la residència de Morella”

214
Comunicat de l'alcalde de Morella

🏥 L'alcalde de #Morella, Rhamsés Ripollés Puig, informa sobre la situació a la Residència, on malauradament s'ha produit noves defuncions. Així mateix ha informat que ni a este centre ni a la nostra ciutat, NO es van a traslladar malalts per covid-19 d'altres llocs.

Posted by Ajuntament de Morella on Saturday, April 4, 2020

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha afirmat que “no es derivaran pacients positius de Covid-19 a la residència de Morella. La residència està en una situació molt difícil i la residència en cap moment està en eixe plantejament de traslladar pacients positius a este centre sociosanitari”.

L’alcalde ha fet una crida a què no es faça cas de totes les informacions que circulen per les xarxes socials i que no estan contrastades. I és que segons ha relatat per les xarxes i grups de Whatsapp circulava la informació que a la residència Morella arribarien pacients de Covid-19.

A més d’un vídeo protagonitzat pel mateix alcalde desmentint estes informacions falses l’Ajuntament de Morella va fer un ban explicatiu al respecte.

Alhora, des del consistori, es va demanar que qualsevol que tingue algun dubte sobre una informació es pot dirigir al municipi per contrastar-la. L’alcalde es va dirigir especialment a aquelles famílies que ho necessiten de manera especial.

-Més ajuda domiciliària

Al seu missatge l’alcalde de Morella també ha anunciat l’ampliació del servei d’atenció domiciliària. Rhamsés Ripollés ha agraït el comportament de morellanes i morellans i donat un missatge d’ànim per superar aquesta situació.