Rhamsés Ripollés destaca que l’obra de l’N-232 fins a Morella avança en la fase d’obtenció dels terrenys i la contractació de les obres amb al lideratge del PSPV

128
PUBLICITAT
  • El portaveu socialista celebra l’impuls definitiu al projecte, que suposarà una inversió de més de 23 milions i complirà amb una reivindicació veïnal de dècades de major seguretat i rapidesa en els accessos a la capital dels Ports

El PSPV de Morella mostra la seua satisfacció pels avanços en la fase d’escriptura per part del Ministeri dels terrenys per on discorrerà el nou trajecte de l’N-232 entre la Torreta i l’accés a la capital dels Ports. Els tècnics estan tenint reunions amb el veïnat per a traslladar-los la documentació que han d’aportar per a poder fer ús dels terrenys i donar-li una empenta definitiva a l’obra, llargament demandada pels habitants del nord de Castelló.

El projecte, amb una inversió superior als 23 milions d’euros, suposarà una remodelació global de la carretera gràcies a l’ampliació de la calçada i la reducció del nombre de corbes. “Com s’ha vist en l’actuació del Port de Querol, el nou traçat pendent entre Morella Sud i la Torreta, guanyarà en seguretat i reduirà encara més el temps de trajecte entre la nostra ciutat i Vinaròs”. Cal recordar que es preveu un nou pont pel riu Bergantes i un enllaç a la zona d’Enduella, mentre que el tram actual quedaria com a via de servei per a connectar amb camins rurals i finques. “Des de fa poc més d’un any ja podem gaudir del nou Port de Querol i ben prompte podran iniciar-se les obres del tram la Torreta i Morella sud”.

El portaveu socialista a l’Ajuntament de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca que ”la nova N-232 és el projecte més important per al nostre present i futur i porta el segell del Partit Socialista, com ho demostra amb fets el govern del president Pedro Sánchez”.

El regidor socialista afegeix que ”des d’ací, des de Morella, el PSPV-PSOE continua liderant el treball i el seguiment en tots aquests projectes clau per al futur dels Ports”, com així es demostra “amb l’alçament d’actes que s’inicia avui amb els propietaris i amb la pròxima finalització del termini de presentació d’ofertes per part de les constructores per a dur endavant els treballs de construcció”.