Rhamsés Ripollés designat candidat a l’alcaldia de Morella per a les municipals de maig

311
PUBLICITAT

L’actual alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés Puig serà, de nou, el candidat a l’alcaldia de Morella pel PSPV-PSOE en els pròxims comicis municipals que se celebraran el 28 de maig. Així ho ha decidit l’assemblea local del PSPV-PSOE per unanimitat.

Ripollés porta en el càrrec des del 2012, al ser nomenat candidat per a les eleccions vinents municipals. L’edil ha volgut ‘agrair tot el suport permanent de la militància i del grup municipal en aquesta legislatura tan intensa, complexa i de molt de treball que estem a punt de finalitzar. Ara, els i les socialistes anem a configurar un equip potent i amb moltes ganes de continuar treballant per Morella, amb un projecte ambiciós per a totes i tots’’.

Rhamsés Ripollés ha afegit, ‘els pròxims anys són molt especials per als morellans i morellanes. Junts serem capaços de fer realitat molts projectes per millorar i generar noves oportunitats. Demostrem dia a dia la nostra capacitat i treball pel nostre poble i renove, amb més força i il·lusió, el compromís amb tots els nostres veïns per continuar fent de Morella un poble cada dia millor. Vull comptar amb tota la ciutadania’’.