Rhamsés Ripollés crida a la unió per a fer front a la pandèmia

668
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT

-L’alcalde de Morella ha fet un escrit al seu perfil de Facebook demanant treball conjunt enfront del Coronavirus davat les peticions de dimissió del PP

El primer edil de Morella, Rhamsés Ripollés, ha volgut expressar un sentiment i necessitat d’unió davant les peticions de dimissió fetes pel Partit Popular al primer ple telemàtic celebrat al municipi.

Els populars van demanar, entre altres, la dimissió de la consellera de Sanitat, Ana Barceló i el president de la Generalitat, Ximo Puig. A més, van finalitzar amb la petició de dimissió de la Regidora de Benestar Social de Morella i el mateix alcalde, Rhamsés Ripollés.

Ripollés assenyala al seu escrit que “no va a entrar ni entrarà en eixa disputa partidista estèril que no porta enlloc”, al mateix temps que indica que totes les energies, més que mai, han d’estar per fer front a esta situació”.

Tampoc ha faltat un agraïment “a cadascun dels regidors i regidores de l’equip de govern” per la seua entrega.

L’alcalde finalitza indicant que “ací, no sobra ningú” i que el que Morella vol és “eixir d’esta maleïda pandèmia, fer front als efectes socioeconòmics que té i continuarem treballant colze a colze amb tota la societat morellana”.