Rhamsés Ripollés: “Bonig, Barrrachina i Lecha quan van tindre responsabilitats directes Morella la van visitar ben poc”

215

– L’alcalde de Morella critica la visita de la presidenta del PP valencià a Morella

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, a través del seu perfil de Facebbok ha criticat la visita de Isabel Bonig, presidenta del Partit Popular valencià a Morella. L’edil ha manifestat que s’ha tractat d’una “Una visita fugaç i on van quedar ben clares les seues intencions”.

Ripollés ha tingut paraules cap a Bonig; Miguel Barrachina, president del PP de Castelló; i Jesús Lecha, portaveu del grup Popular de Morella.  “Bonig, Barrachina, i el propi Jesús Lecha, quan van tindre responsabilitats directes, i ben altes,  en el govern valencià i en el provincial, Morella la van visitar ben poc i, sobre tot, van fer ben poc per ella. Sobre tot, van desfer: furtar al morellans i morellanes el Colomer-Zurita, abandonar l’edifici,  eliminar el servei de SAMU, entre altres”, ha escrit l’allcalde. 

Rhamsés Ripollés ha defensat que el grup municipal de l’actual govern “continuarem treballant pel nostre poble, per Morella”, mentre que ha argumentat que el Partit Popular no coneix els vertaders problemes dels morellans i morellanes.