#E2015 Rhamsés Ripollés, agraeix la participació ciutadana en les eleccions municipals i autonòmiques i el suport obtingut

246
Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella

El PSPV-PSOE ha sigut el partit més votat a Morella, tant en les eleccions municipals com a les autonòmiques. D’aquesta manera, Rhamsés Ripollés continuarà com a alcalde de la localitat i la nova corporació municipal estarà conformada per 8 regidors del Partit Socialista i 3 del Partit Popular.


El primer edil morellà ha agraït la participació dels veïns i veïnes, ja que s’ha tornat a superar la barrera del 80%. A més, també ha volgut donar les gràcies pel suport obtingut. Rhamsés Ripollés assenyala que “els veïns i veïnes de Morella ens han atorgat una gran responsabilitat, que ens exigeix ​​un major esforç i treball per fer una Morella millor”.

El PSPV-PSOE va obtenir 1106 vots (67,23%), fet que suposa el seu millor resultat. Per la seva banda, el PP es va quedar en 490 (29,79%). A més, es van registrar 92 nuls i 49 en blanc. La participació va ser d’un 82,13% sobre un cens de 2115 persones. D’aquesta manera, la nova corporació estarà formada per Rhamsés Ripollés, Rafa Pallarés, Rocío Querol, Amadeu Bordàs, Malú Blasco, Jorge Garcia, Judit García i Lola Viñals, pel Grup Socialista, i José Agustín Amela, Noelia Garcia i Manolo Carbó. Aquesta es constituirà el proper 13 de juny.

Pel que fa a les eleccions autonòmiques, el partit més votat va ser el PSPV-PSOE, amb 1024 vots. La resta es va dividir de la següent manera: el PP va obtenir 357 vots, Ciutadans 103, Compromís 87, Podem 50 i Esquerra Unida 14. Cal recordar que la candidatura del PSPV-PSOE a les Corts estava encapçalada pel morellà Ximo Puig, que podria ser el nou president de la Generalitat Valenciana en les pròximes setmanes. Per això, Rhamsés Ripollés conclou que “s’obre una pàgina històrica a la Comunitat Valenciana i esperem que el canvi vinga liderat per un veí de la nostra ciutat com Ximo Puig”.