Reunió veïnal per les obres del carrer Zaporta de Morella

461
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La rehabilitació del carrer Zaporta és una de les actuacions dins del pla de renovació urbana de Morella. En este cas el seu finançament, a més dels fons del consistori, serà a través de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana i Rural (ARRUR) amb fons del Ministeri de Transports Mobilitat i Agenda Urbana i la Generalitat Valenciana i el Pla 135 de la Diputació de Castelló. El pressupost total d’esta actuació és de 119.000 euros i permetrà reurbanitzar el primer tram del carrer Zaporta.
Així, com es fa habitualment abans d’iniciar unes obres, es manté una reunió amb les veïnes i veïns d’aquest per a explicar les característiques més importants i conéixer les necessitats i l’organització de l’actuació. Les obres començaran pel tram que uneix el carrer Zaporta amb Segura Barreda i la previsió és que siga al mes de setembre.

Cal explicar que el projecte preveu renovar completament les instal·lacions soterrades com són les de clavegueram, xarxa d’aigua potable i les instal·lacions elèctriques, la qual cosa produeix una millora en el servei i reduir les pèrdues. Pel que fa a l’acabat, la zona de la calçada i més propera al carrer Segura Barreda i plaça de l’ajuntament, serà de pedra igual que esta zona i la resta del carrer. L’empedrat també serà de pedra com els carrers centrals del nucli històric. A més, en el carrer Zaporta hi ha un nombre important d’habitatges en fase de rehabilitació dins de l’ARRUR. D’aquesta manera, Morella té un alt nivell de renovació urbana.

En la reunió estaran l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, i tècnics municipals. Joan Carles ha destacat que “estes reunions són molt positives per a fer el projecte de la millor manera possible i disminuir les molèsties” i ha afegit que “també per a previndre i solucionar les necessitats de les vivendes”. L’edil ha explicat que “encara queden uns mesos per a començar les obres, però és necessari fer esta primera reunió i, després durant l’execució, continuar amb la comunicació fluida amb tot el veïnat”.