Reunió de la seu dels Ports de la UJI a Morella

273

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El Vicerector de la UJI i l’Alcalde de Morella participen de l’encontre junt a representants de la universitat i dels ajuntaments de Morella i Vilafranca
La universitat realitzarà un curs d’estiu sobre les pintures rupestres de Morella la Vella en el Centenari

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el Vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I, Wenceslao Rambla, s’han reunit per a coordinar les activitats de la seu dels Ports per al 2017. Entre les activitats d’enguany destaca la celebració d’un curs d’estiu a Morella sobre les pintures rupestres de Morella la Vella i, dins del projecte fotogràfic Imaginària, es farà l’exposició La Nit dels Ports.

L’encontre ha estat molt positiu ja que s’han valorat les activitats del 2016 i s’han establert les noves per al 2017. Així, “un curs d’estiu sobre les pintures rupestres en un paratge com Morella la Vella que compleix el centenari del descobriment de les pintures és únic per a que la formació dels estudiants sigui completa” ha comentat Rhamsés. Aquest curs es realitzarà al juliol i en breu el presentaran a la UJI amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura. A mes, “un curs d’aquestes característiques és important per a donar a conèixer el nostre patrimoni a les noves generacions” ha afegit l’edil. Rhamsés ha aprofitat per agrair “a la Universitat Jaume I la sua implicació en les activitats.

D’altra banda, segueixen les col·laboracions habituals entre la Seu de la UJI dels Ports i la universitat. Així, la UJI dóna suport al festival de música medieval Early Music Morella. A més, una tasca important que es persegueix amb la universitat per a majors es la realització de noves activitats dirigides a les edats compreses entre els 55 i els 65 anys.