Reunió a Palanques per fer realitat les propostes del projecte “Repensem Palanques”

636
PUBLICITAT

Ahir es van reunir a Palanques l’equip de la Xarxa Reactivem de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, tècnics de la Niuada, AODL de l’agenda Avant/FVMP, l’AODL de l’Ajuntament de Palanques, veïns de Palanques per analitzar les diferents iniciatives que estan sorgint del projecte “Repensem Palanques” i Marc Royo, gestor del projecte.

La trobada tenia com a objectiu analitzar les iniciatives proposades pel jovent de la localitat en anteriors reunions i les possibilitats de dur-les endavant al municipi.

Lucía Martí, alcaldessa de la localitat, explica que “ja s’està treballant en la posada en marxa i instal·lació d’una oficina d’enginyers en la que participaran joves del poble, també en la creació d’una associació cultural amb l’objectiu de poder incrementar l’activitat lúdica i cultural/esportiva a Palanques i a llarg termini s’està estudiant la possibilitat de crear alguna entitat de serveis per a la gent gran”.

El consistori, per recolzar el projecte “Repensem Palanques”, posarà a disposició d’aquestes iniciatives les instal·lacions municipals, a fi també de donar-li un ús a aquestes.