Resum esportiu de 2015 a Vilafranca

821
PUBLICITAT

-Xavier Tena Vidal-

Pel que fa als esports d’equip, el CF Vilafranca ha comptat amb 3 equips. L’Amateur ha tingut una trajectòria irregular durant aquest 2015. El Juvenil s’ha consolidat  la zona mitja-alta del grup 1 de Tercera Regional Juvenil. I el Femení Futbol Sala disputa la seua segona temporada a la Divisió d’Honor de l’Associació de Futbol Sala de Castelló. El Poliesportiu va albergar les Finals de Copa el passat mes de juny.

El Club Frontenis Vilafranca continúa amb els 2 equips, l’A a la Divisió d’Honor i el B a la Primera Divisió, el seu objectiu es centra en mantindre les categories.

Els corredors vilafranquins han continuat al 2015 participant en moltes curses de muntanya de Castelló i Terol i també han competit en asfalt en maratons i mitges maratons.

L’Escola Esportiva de Vilafranca continúa amb l’introducció a l’esport dels més menuts.

A finals d’aquest 2015, es creava el DC Sport Club Vilafranca, un equip que està competint en proves de duatló a nivell provincial en categories cadet, infantil i aleví.

David Prades continua sent el gran referent de l’esport vilafranquí individual. Aquest any, David ha participat a moltes proves de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya, sent subcampió promesa i nové a la general. També quedava subcampió d’Espanya de km vertical a la categoria promesa i Subcampió d’Espanya de Curses per Muntanya en categoria promesa. David també quedava tercer al Campionat d’Espanya de Crono Esquí.

Vilafranca també va albergar una nova edició del Memorial de Ciclisme Jofre Grau Biosca el darrer cap de setmana del mes de juliol.