Restaurants i comerços de Benassal en les jornades de trufa

178

Les “VIII Jornades Gastronòmiques de la Trufa” se celebraran els caps de setmana de l’11 de gener al 10 de març en restaurants i comerços els municipis d’Albocàsser, Benassal, Catí i Culla. 


D’aquesta forma, a Benassal participa el restaurant Novella que ofereix un complet menú amb la trufa com a protagonista per 35 euros on destaquen plats salats com el “carpaccio de bou amb vinagreta de trufa” i dolços com la “pasta fullada de crema amb trufa i peres al vi negre” i els següents establiments: Demetrio, Trufa de Benassal; “Cal Bort”, Formatges “El Poble Benassal” i la Pastisseria Moliner on s’ofereixen diferents productes elaborats amb tòfona com a formatges, embotits o pastissos. 

Els assistents a les jornades de la trufa podran gaudir de grans menjars al mateix temps que visiten llocs de somni com El Rivet, la Font d’En Segures o el barri antic del municipi.