Resolució de la Comissió Executiva Ports-Maestrat sobre la crisi del PSOE

454
PUBLICITAT


La Comissió Executiva de Ports-Maestrat Manifesta el seu suport a la resolució adoptada per la Comissió Executiva Nacional del PSPV de l’28 de juny passat de 2016, en la qual es va ratificar per unanimitat donar suport a la posició del PSOE de no donar suport a la investidura ni de Mariano Rajoy ni de cap altre candidat del Partit popular. NO és No.

Així mateix manifestem el nostre suport a la resolució adoptada per unanimitat al Comitè Federal del 2 d’abril de 2016 ajornar el congrés federal del PSOE fins a la formació de govern a Espanya.

Considerem necessària la celebració d’un congrés federal per debatre i analitzar àmpliament la posició política del PSOE a la vista dels últims resultats electorals.

Aquesta Comissió Executiva vol posar de manifest el seu respecte i suport al compliment dels estatuts federals del PSOE.

Aquesta Comissió Executiva vol mostrar públicament el seu reconeixement i suport al secretari general, i President de la Generalitat, Ximo Puig, i a la Comissió Executiva Nacional del PSPV com a impulsors de la celebració d’eleccions primàries obertes a militants, un militant un vot, sistema pel qual es triarà el pròxim secretari o secretària general en els diferents àmbits orgànics del PSOE.

En un moment en què els mals resultats de les últimes convocatòries electorals ens han acompanyat, es necessita d’una profunda reflexió de la nostra acció política i electoral, que ha de ser debatuda en un congrés federal que requereix d’una llarga i àmplia preparació i debat entre tota la militància.