Reparen el mur de l’exterior del Colomer Zurita a Morella

553
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’ajuntament de Morella ha executat durant els últims mesos diferents obres de reparació de murs afectats pels temporals d’aigua i neu amb una inversió de 100.000 euros aproximadament. D’aquesta manera, ara s’ha reparat el mur de l’exterior del Colomer Zurita, el qual va cedir a causa d’aquesta climatologia adversa. Així, durant les últimes setmanes, s’ha reconstruït el mur amb un acabat empedrat més integrat en el paisatge que el mur de bloc de formigó anterior. Cal explicar que, altres actuacions realitzades, han sigut al mur al costat del portal del Rei realitzada per la brigada municipal, també al de la plaça de bous i a l’Albereda en l’entrada de l’IES Els Ports per altres empreses locals.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “els últims temporals i danes van afectar alguns murs de la ciutat i ara s’ha actuat per a reparar molts d’ells”. A més, ha explicat que “en el cas d’aquest mur a l’exterior del Colomer Zurita, se li dóna un acabat empedrat que s’integra en el paisatge i la situació on està ubicat, just baix del castell”. Finalment, ha comentat que “és important el manteniment d’aquestos murs, els quals es veuen afectats per l’aigua i pateixen desperfectes en llocs puntuals”.

Millora del carrer de la Llècua
Els treballs de millora i condicionament del carrer de l’església de la Llècua han finalitzat aquesta setmana. Cal recordar que els principals treballs consistien a formigonar la baixada del carrer que passa per davant l’església, així com el condicionament d’aquest edifici religiós.

A més, s’han instal·lat noves voreres de pedra per a embellir tot el carrer. També està s’ha substituït l’actual porta del cementeri, la qual està molt deteriorada pel pas del temps per una més resistent. El regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “aquestes actuacions han estat consensuades amb les veïnes i veïns que encara fan ús dels habitatges de la Llècua, així com de les explotacions que es mantenen en aquest espai”. L’edil ha afegit que “esta suposa una millora important de tot l’entorn d’aquest nucli de població i també per al veïnat i tota la gent que realitza activitats esportives, com el senderisme, en aquest entorn”.