Reobri el bar de La Mata després d’estar un mes en obres

881
PUBLICITAT

El Mesón El Forn de La Mata que està situat al placet de l’església i al costat de l’antic ajuntament de la localitat, ha estat aproximadament un mes en obres. El principal motiu d’aquestes ha estat la necessitat de fer accessible per a tothom el vell consistori.
Les remodelacions han afectat la distribució del bar, ara els lavabos es troben a l’entrada, ja que on estaven abans és on anirà l’ascensor. El menjador, que abans tenia dues alçades ara està tot alienat. A més, s’ha afegit una segona porta d’accés al bar, que de moment no es troba operativa, però que connectarà aquest amb la porta d’entrada de l’ajuntament.
Durant aquest temps els veïns i veïnes matenses s’han autogestionat el bar de la piscina per no quedar-se sense punt de trobada on fer el café i socialitzar. El dissabte passat van celebrar la tornada del Mesón amb un pica-pica que va anar a càrrec de l’ajuntament per compensar les molèsties del tancament d’aquestes setmanes.
La posada de nou en marxa del Mesón El Forn és una gran notícia per a totes les persones aficionades a menjar carn a la brasa, ja que aquesta és l’especialitat del local i els seus menús amb entrants casolans atrauen un gran nombre d’habitants i visitants dels Ports.