Renomar s’uneix a l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana 2021

695
Jornada 1 del Ecorallye CV 2020
PUBLICITAT

La companyia productora d’energia eòlica Renomar ha reforçat la seva estratègia de comunicació convertint-se en patrocinador principal de la vuitena edició de la competició Eco Rallye 2021.

La corporació valenciana compta amb 13 parcs eòlics distribuídos per diferents punts de tot el territori autonòmic en els quals produeix una mitjana anual d’1.100.000 MWh, evitant així l’emissió a l’atmosfera de més de 500.000 tones de CO₂cada any.

Una de les principals zones en les quals actua és la situada a la comarca castellonenca dels Ports que, amb un total de deu parcs eòlics i 263 aerogeneradors, representa el territori amb major concentració d’energia eòlica de tota la Comunitat Valenciana.

Amb l’objectiu d’aconseguir la màxima visibilitat de la infraestructura i potenciar un missatge de sostenibilitat, la companyia ha anunciat que el tram inaugural de la prova travessarà els principals parcs eòlics de Renomar Als Ports, per a recórrer després altres localitats destacades de la comarca castellonenca.