Renomar patrocina l’Ecorallye entre Morella i Castelló els dies 4,5 i 6 de març

705
PUBLICITAT

Renomar, la principal companyia productora d’energia eòlica de la Comunitat Valenciana, renova i amplia el seu acord de col·laboració amb la prova castellonenca i es converteix en title sponsor.

La unió entre Renomar i l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana es reforça amb la incorporació del nom de la companyia a la denominació oficial de la prova. A nivell esportiu, la corporació valenciana donarà nom al Trofeu Renomar, un guardó que premiarà el millor equip regularista a la primera etapa programada i que discorrerà entre les localitats de Morella i Castelló.

“La unió de Renomar amb l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana no fa sinó que reforçar la nostra estratègia de desenvolupament local a les comarques on treballem” afirma el director d’actius de Renomar, Eloy Tantos. “L’any passat vam col·laborar com a patrocinador principal i l’evolució lògica d’aquesta unió ens porta aquest any a ser title sponsor de la prova”.

La companyia valenciana compta amb 13 parcs eòlics distribuïts per diferents punts de tot el territori autonòmic on es produeix una mitjana anual de 1.100.000 MWh, evitant així l’emissió a l’atmosfera de més de 500.000 tones de CO2 cada any.

Una de les principals zones on actua és la ubicada a la comarca castellonenca dels Ports que, amb un total de deu parcs eòlics i 263 aerogeneradors, representa el territori amb més concentració d’energia eòlica de tota la Comunitat Valenciana.

És precisament a l’estació elèctrica que concentra l’energia produïda en aquests parcs de Renomar on l’organització va instal·lar el passat any una completa infraestructura de recàrrega, formada per equips ràpids de cent quilowatts, fet que va situar la prova castellonenca com la primera competició automobilística del món que va arrencar impulsada per energies renovables.

Aquest any i aprofitant tota l’experiència acumulada durant la darrera edició, l’Eco Ral·li de la Comunitat Valenciana repetirà aquesta mateixa iniciativa, implementant importants millores tècniques amb l’objectiu de potenciar encara més el missatge de sostenibilitat que aquesta competició pretén transmetre i reforçar alhora la seva condició de referent a nivell internacional. A més, el tram inaugural de la prova travessarà els principals parcs eòlics de Renomar als Ports, per recórrer després altres localitats destacades de la comarca castellonenca.

“Renomar vol tornar als Ports una petita part del valor que ens han deixat desenvolupar a la comarca a través de les nostres instal·lacions, i que millor ocasió que portant una prova del calat d’aquest eco rallye” assenyala Tantos.

Per la seva banda, el president del comitè organitzador de la competició, Fernando Lobón, destaca que “la participació de Renomar com a title sponsor ens permet reforçar el missatge de mobilitat sostenible que intentem transmetre com a organització. En aquest sentit estem molt alineats i per a nosaltres és molt important poder comptar amb el seu suport”.

La filosofia de Renomar s’alinea amb el compromís de l’Eco Ral·li de la Comunitat Valenciana d’apostar per la transversalitat i la descentralització. La companyia energètica ha implantat les seves infraestructures eòliques a zones d’interior, generant a les localitats on s’estableixen més de 70 llocs de treball directes i centenars d’indirectes.
Kia Automoción Cano, l’Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial, la Generalitat Valenciana i Renomar encapçalen la llista de patrocinadors principals de l’Eco Ral·li Renomar de la Comunitat Valenciana 2022, en la qual també figuren altres empreses i institucions com Acciona Energía, bp España, myRecarga, Circutor, El Corte Inglés, el Patronat d’Esports de Castelló, l’Ajuntament d’Orpesa, l’Ajuntament de Morella o l’Ajuntament d’Onda. Tota la informació de la prova així com els comunicats de premsa estan disponibles a www.ecorallyecv.com ia Newspress Espanya.