Regala Morella per a incentivar el comerç local

729
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– Morella sortejarà Regala Morella totes les setmanes entre veïnes, veïns i visitants

– Suprimeixen les despeses de gestió de Regala Morella per als establiments i les assumirà l’ajuntament

– Aquesta és una acció dins de la campanya Ara més que mai, comerç local impulsada per ASETMICO i l’Ajuntament de Morella

Morella continua amb la seua campanya Ara més que mai, comerç local, per a incentivar les compres a la ciutat. Així, durant les pròximes setmanes se sortejaran Regala Morella valorats en 50 euros amb premis per a les veïnes, veïns i visitants. Així, es busca fomentar les compres a la ciutat tant per la gent que hi viu, com aquelles persones que la visiten.

D’aquesta manera, els i les turistes que visiten la ciutat, hauran de facilitar les seues dades en l’Oficina de Turisme i museus o utilitzar el hashtag #regalamorella i etiquetar @morellaturistica en Facebook o Instagram o @morellaturismo en Twitter per a participar en els sortejos. D’altra banda, les persones empadronades a Morella també tindran premis i entraran directament en el sorteig local.

La regidora de Promoció Turística i Comerç, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “el comerç local és fonamental per a la vida d’un poble i així ha quedat demostrat durant la situació provocada pel coronavirus. Apostem per tots els establiments i fem accions de suport per a la seua activitat”. L’edil ha explicat que “a més dels morellans i morellanes, la gent que visita la ciutat també consumeix en els establiments de Morella, de manera que volem incentivar les seues compres amb les targetes Regala Morella, les quals es poden canviar en els diferents establiments”. A més, Mari ha afegit que “també volem ajudar als establiments que participen en la campanya Regala Morella eliminant les despeses de gestió d’aquesta, les quals les assumirà l’ajuntament”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a comprar en els comerços locals per la seua qualitat i atenció de proximitat”.

Els sortejos en xarxes socials tindran lloc els dimarts, divendres i diumenges. Els dirigits les persones empadronades seran els dilluns i dijous.

Regala Morella

Cal recordar que Regala Morella és una campanya anual per a fomentar el comerç local. Aquesta es presenta a Nadal i aquesta és la vuitena edició. Les caixes Regala Morella es poden adquirir en els diferents establiments de la ciutat i en l’Oficina de Turisme i es poden canviar en comerços, restaurants, hotels, cases de turisme rural o gaudir d’experiències esportives i culturals de la ciutat. Així, aquestes tenen tres valors diferents de 25, 50 i 100 euros. La nova campanya Regala Morella es posa en marxa ja i les caixes seran vàlides fins al 31 de març de l’any 2021. També cal explicar que s’ha ampliat la participació en la campanya Regala Morella per a afegir nous establiments que no estaven en l’actual edició.