Regala Morella canvia la seua imatge per a fomentar el comerç local en any de Sexenni

107
PUBLICITAT

Esta campanya marca el principi de la temporada de Nadal amb targetes regal de 25, 50 i 100 euros per a gastar a 52 establiments de la comarca

Les targetes ja estan disponibles a l’oficina de turisme i altres establiments i es poden gastar fins al 31 de març de l’any 2025

Comença una nova campanya de Regala Morella per a fomentar el comerç local. Aquesta marca l’inici de la temporada de Nadal amb targetes regal de 25, 50 i 100 euros per a consumir en diferents establiments de la comarca dels Ports. La nova edició compta amb 52 negocis adherits que rebran les caixes amb un nou disseny elaborat per Miguel Ángel Troncho on apareix el castell i l’església de Morella enmig d’una nevada amb el distintiu del Sexenni. En l’interior de la caixa es troba el val per una de les tres quantitats i la llista de comerços i establiments on es pot utilitzar.

Les caixes Regala Morella es poden adquirir en els diferents establiments de la ciutat i en l’Oficina de Turisme i es pot canviar en comerços, restaurants, hotels, cases de turisme rural o gaudir d’experiències esportives i culturals de la ciutat. La nova campanya Regala Morella ja està en marxa i les caixes seran vàlides fins al 31 de març de l’any 2025.

El regidor de comerç, Javier Amela, ha destacat que “es tracta d’una iniciativa que pretén impulsar el comerç local i s’engega en estes dates per a aprofitar la temporada de Nadal, encara que es poden comprar i gastar durant tot l’any”. L’edil també ha volgut “agrair la participació de tots els establiments que participen en esta nova edició” i ha afegit que “n’hi ha de diferents sectors i es poden utilitzar en comerços, però també en hotels, restaurants i altres activitats i experiències”.

A l’edició 2024 de Regala Morella participen Arc Estudi Disseny, Aromes de Morella, Art Òptica, BdB Garmon Morella, Carns Noel, Casalea Apartaments, Cases de Morella, Cases Ruralmorella, Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, Comestibles Argimiro, David Gil Fotògraf, Distrau-te, El Portal, Escape Morella, Espai Lliure, Fiordo Polar, Font d’en Torres, Fòssils i Minerals Yeste, Hogar Textil Adell, Hotel el Cid, Inforxip, La Casa de las Brujas, La Morellana, L’Herbolari, Llana i Llibres, Mà de Dona, Mercat dels Ports, Més Bo, Mobles Ernest, Orfebreria Fabregat, Panadería Dominguez, Panaderia Garcia, Papeleria Llibreria Carceller, Papeleria- llibreria Pág 3, Queseria Pastor de Morella, Rte Casa Roque, Rte Daluan, Rte El Faixero, Rte Fonda Moreno, Rte Mesón del Pastor, Rte Pizzeria Lola, Rte Vinatea, Sabateria La Costa, Saltapins, Shedmarks, Tienda de Ropa Antolí, Tintorela, Tourist Info Morella, Turismo Rural Morella, Un Món de Tot, Viu Els Ports-Apivillores i Yolanda Peluqueria.