Redescobreix Morella en la tardor

1096
PUBLICITAT

La tardor és una bona època per gaudir de la Ciutat de Morella. Per això, des de la regidora de Promoció turística s’inicia una nova campanya per atraure visitants i mostrar-los els grans atractius de la Ciutat i l’extens terme municipal.

En tardor, a més de gaudir del patrimoni monumental de Morella, destaca la natura i les possibilitats que ens ofereix en uns mesos on té una imatge única. Morella compta amb una extensa xarxa de senders que apropen fins racons amb boscos exuberants, rius o rutes per fer en BTT, entre altres.

Per altra banda, un dels grans atractius de Morella és la gastronomia i en la tardor trobem una època amb molts de productes únics com són els bolets i altres fruits que ens dóna el bosc. Són molts els restaurants que potencien aquests productes ben maridats amb la carn o el formatge d’excel·lent qualitat a la comarca dels Ports.

Morella com a destí ofereix qualitat, tranquil·litat, hospitalitat i seguretat. És un destí segur per a la situació actual de crisi del coronavirus.

La primera de les accions d’aquesta campanya ‘Redescobreix Morella’ és un vídeo promocional. És considerat un dels pobles més bonics d’Espanya, tal com acredita pertànyer a aquesta reconeguda associació de municipis.

La regidora de promoció turística, Mari Carmen Escuder, destaca que ‘Morella, com hem demostrat, és un gran destí gràcies al bon treball i col·laboració amb tots els professionals del sector. En moments complexos s’ha vist la fortalesa que tenim. Ara, a les portes de la tardor, és un bon moment per a recordar que Morella, en aquesta època, és un lloc ideal per vindre a gaudir’.