Recta final de les obres de la Piscina Municipal de Morella

183
  • L’actuació en la piscina ha consistit a disminuir la profunditat i solucionar la pèrdua d’aigua
  • L’ajuntament ha aprofitat per a realitzar el manteniment de tot l’espai per a començar la temporada estival
  • La Piscina Municipal de Morella obrirà el 22 de juny i la de la Fàbrica Giner el 15 de juny

Les obres de millora de la Piscina Municipal de Morella arriben a la seua fi en els pròxims dies. Així, l’actuació s’ha centrat a disminuir la profunditat del got, de manera que se solucionen també els problemes de pèrdua d’aigua que tenia. Avui l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i l’arquitecte municipal, Lucas Castellet, han visitat les obres per a veure’n el resultat. Cal recordar que aquest projecte es realitza amb les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Rhamsés Ripollés, ha destacat que “és un projecte molt important per a Morella i millorar els serveis que tenim en la ciutat”. L’edil ha explicat que “durant l’estiu, la Piscina Municipal és un espai molt sol·licitat per a passar el dia i combatre la calor, de manera que ha d’estar en les millors condicions”. Rhamsés ha comentat que “el got de la piscina presentava alguns problemes de fuita d’aigua i s’han solucionat amb aquesta actuació, a més, la reducció de la profunditat també disminueix la quantitat d’aigua que s’ha d’emprar per a omplir-la”.

A més, durant el transcurs d’aquesta actuació, l’Ajuntament de Morella ha aprofitat per a realitzar el manteniment de totes les instal·lacions que componen la Piscina Municipal. Així, la piscina obrirà les portes el dissabte 22 de juny. També s’han realitzat els treballs de manteniment a la Piscina de la Fàbrica Giner, de manera que s’obrirà al públic aquest dissabte 15 de juny.

D’altra banda, la instal·lació de la nova pista de pàdel al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I està a punt de finalitzar i està previst que al mes de juliol estiga tot enllestit per a la pràctica d’aquest esport.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA