Ambient
Ambient abans de l’eixida a Entreparets

La cursa Entreparets de Vilafranca ha batut el rècord de participants en l’edició de 2014. Gairebé 600 corredors i caminants han participat aquest matí a la cursa de muntanya de Vilafranca, punt final de la Lliga Castelló Nord de curses de muntanya. Ha estat un matí plujós, el que no ha impedit que s’hagi registrat un excel · lent ambient a la Plaça d’En Blasc de Vilafranca. En el recorregut els corredors han rebut els ànims dels centenars de boletaires que estaven per la muntanya.

Mario
Mario Bonavista

En categoria masculina Mario Bonavista ha estat el vencedor, amb un temps de 1h 46 00 “. D’aquesta manera el corredor de Terol ha batut el rècord de la prova. En segon lloc s’ha classificat Fernando Ruiz, a 2 minuts i 43 segons. El tercer lloc ha estat per a Raúl Garcia, a 2 minuts i 55 segons.

Raquel Martínez

En categoria femenina la vencedora ha estat Raquel Martínez, amb un temps de 2h 15 58 “, seguida d’Erika Gumbau i Sonia Mundina.

Voluntaris Entreparets
Voluntaris Entreparets

Aquest any la Entreparets s’ha desenvolupat en un dia amb una intensa boira. Més de setanta voluntaris han fet possible la cursa en el marcatge de la ruta, el repartiment de dorsals, els avituallaments i tota la intendència a la Plaça Don Blasco. A més, la Entreparets ha introduït com a novetat Entrexiquets-Entrexiquetes, una proposta perquè els pares que van amb els seus fills puguin córrer o caminar mentre els més petits es diverteixen amb nombroses activitats. Esport i Diversió ha estat l’empresa encarregada d’organitzar els actes.

La Entreparets ha repartit més de 2000 euros en premis, patrocinats per Shed Marks. Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha destacat la col · laboració de tots els veïns, que fa possible l’organització de la cursa.

En el lliurament de premis l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha estat l’encarregat de fer lliurament dels trofeus i regals per als vencedors.

-Rècord de la prova

Guanyadors absoluts
Raquel Martínez i Mario Bonavista

Tant Mario Bonavista com Raquel Martínez, vencedors absoluts en les categories masculina i femenina han aconseguit el rècord de la prova. Per aquest motiu des Cases Rurals Vilatur els han regalat un cap de setmana a Vilafranca.
Cal destacar que més de 200 veïns de la Vila han participat corrent o marxant a peu.

-Lliurament De premis de la Lliga Castelló Nord

El lliurament de premis de la Lliga Castelló Nord tindrà lloc el proper 17 d’octubre a la Diputació de Castelló. Fins a la present edició es realitzaven a Vilafranca. Aquest any més de 200 corredors i corredores rebran el títol de “finisher” per haver completat les carreres exigides.

Conferència de Vicent Úbeda
Conferència de Vicent Úbeda

-Èxit de la xerrada de Vicent Úbeda.

En la tarda nit del dissabte més de 100 persones van assistir a la conferència sobre “Com preparar els 1 Trail Running”, oferida per l’entrenador d’atletes internacionals Vicent Úbeda. L’entrenador va oferir les claus per afrontar amb garanties tot tipus de curses i competicions.

Javier Ferrer
Javier Ferrer amb Vicent Úbeda

-Col·laboració Especial de Javier Ferrer

Cal ressenyar que l’artista Javier Ferrer ha col · laborat, un any més, amb la Entreparets. Ell és l’encarregat del disseny dels trofeus amb arquitectura de pedra en sec que s’han lliurat als vencedors asolutos de la prova i també al conferenciant Vicent Úbeda.