Rècord de participació en la tercera edició de Trails Denes de Morella

216
PUBLICITAT

a tercera edició de Trails Denes de Morella ha batut tots els rècords i 750 runners han partit avui des del Pla dels Estudis. Els i les corredores recorren l’extens terme municipal en tres distàncies diferents de 14 quilòmetres (14 k), 25 quilòmetres (25 k) i 45 quilòmetres (45 k), fins a tornar al nucli històric de la ciutat on tindrà lloc l’entrega de trofeus a les 16.00 hores. Així, està previst que els i les participants comencen a arribar a la meta a partir de les 9.45 hores en la 14 k, a les 10.15 hores en la 25 k i a les 11.30 hores en la 45 k.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat “l’elevada participació que hem tingut en esta edició amb 750 participants” i ha explicat que “moltes persones no han pogut participar perquè s’han esgotat les places disponibles”. L’edil ha comentat que “les dues primeres edicions van superar les 400 inscripcions i ja van ser un èxit, però enguany s’han superat totes les expectatives”. Finalment, Judit ha volgut “felicitar a l’Associació Denes de Morella el treball en l’organització d’este esdeveniment, així com a les voluntàries i voluntaris, sense els quals no seria possible organitzar una competició d’estes característiques, així com als patrocinis que han donat suport, que han sigut molts”.

I Copa esMontañas
Aquest any 2023, l’Asociación Española de Municipios de Montaña organitza la I Copa esMontañas amb diferents curses de muntanya. Així, esta primera edició comptarà amb cinc proves, entre les quals estan les tres distàncies de Trails Denes de Morella. A més, estaran la Gran Trail Sobrarbe d’Ainsa, Arrebatacapas de Candelario, Plenilunio Tejeda Trail de Tejeda i Sobrescobio Redes Trail de Sobrescobio. Aquestes seus coincideixen amb les quatre localitats que han sigut capitals de la muntanya de l’associació més el municipi canari de Tejeda. Està previst que s’incorporen aquells municipis que compten amb proves i ostenten esta capitalitat en el futur.