Reactiva Els Ports realitza un taller dedicat a la intel·ligència artificial

135
Foto: Reactiva Els Ports
Foto: Reactiva Els Ports
PUBLICITAT

Personal tècnic d’ajuntaments de la comarca aprén sobre els usos de la IA

Reactiva Els Ports ha promogut un taller basat en les aplicacions d’intel·ligència artificial. Aquest anava destinat als professionals tècnics dels ajuntaments de la comarca. Durant la sessió, dirigida pels experts Raúl Soriano i Daniel Alías, van participar una vintena de professionals de l’Àrea d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) dels ajuntaments locals, així com membres de diverses entitats adherides al Pacte per l’Ocupació.

El taller, que va tenir lloc a CEDES de Morella aquest passat dilluns, tenia com a objectiu informar sobre les utilitats i les oportunitats que ofereix la intel·ligència artificial. A més, anava destinat al personal tècnic dels ajuntaments i a les entitats que formen part del Pacte per l’Ocupació a la Comarca.

El taller es va desenvolupar en dues fases. Una primera part teòrica que va establir els conceptes bàsics de la intel·ligència artificial, abordant les diverses eines disponibles i les seues aplicacions pràctiques. Durant aquesta part també es va presentar l’eina Harpa AI. La segona part va ser pràctica, amb exercicis utilitzant Xat GPT.

Reactiva Els Ports ha expressat la seua satisfacció per l’èxit que ha tingut aquesta iniciativa, ha destacat l’alta participació del personal tècnic, tant dels ajuntaments com del Pacte per l’Ocupació i altres entitats externes. Així mateix, es va ressaltar la importància d’aquest projecte per a poder impulsar la innovació i l’ocupació a la comarca d’Els Ports.