Reactiva Els Ports ajuda a treure-li profit a les cases buides

259
PUBLICITAT

Llogar, vendre o rehabilitar la teua vivenda ja és més fàcil gràcies a la nova campanya de la Mancomunitat comarcal

A la comarca dels Ports hi ha ofertes de faena, però no hi ha prou vivendes per a allotjar als qui volen treballar als pobles. A aquesta problemàtica busca posar-li solució Reactiva Els Ports. Com? Creant una borsa de cases i pisos en lloguer i venda i donant a conèixer totes les ajudes que tenen els propietaris per rehabilitar les seues cases i posar-les al mercat. Així cases tancades i buides poden tornar a obrir-se per allotjar als nouvinguts.

Aquesta iniciativa pretenen que aquelles persones que tinguen un habitatge buit puguen conéixer diferents alternatives per a poder treure-li profit, bé amb el lloguer, amb la venda o amb altres mesures diferents. Per tal de portar a terme aquesta acció, s’estan realitzant xarrades en diferents poblacions. Ja s’han dut a terme a Cinctorres, Vilafranca i Forcall, i està programada la següent el 21 d’agost a Herbers. En aquestes es donen a conéixer alternatives per a treure rendibilitat de l’habitatge, les possibilitats de rehabilitació de la casa i les opcions per a vendre-la. A més, si es pensa que la vivenda no té les condicions necessàries per a ser habitada, també existeix l’opció de llogar-la a canvi de rehabilitar-la, aquesta opció es dona, sobretot, en casos de masoveria. Així mateix, amb aquestes xarrades aconsegueixen un contacte més directe amb totes aquelles persones interessades.

L’ocupació i assessorament econòmic són les altres dues línies d’ocupació en les que també treballa Reactiva els Ports. En la part de treball, fan un recull a la seua pàgina web de totes les ofertes que apareixen pels territoris de la comarca, facilitant, així, la recerca d’ocupació per als treballadors, i la cerca d’empleats per als empresaris. D’altra banda, en relació amb la promoció socioeconòmica, disposen d’assessorament sobre ajudes i subvencions per a tota classe d’empreses.

Reactiva els Ports és el resultat de la unió de tots els pobles de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, la pròpia mancomunitat, els sindicats UGT i CCOO, les associacions d’empresaris Asetmico, Vilafranca Espai de Comerç, i la confederació d’empresaris valencians, també la Universitat Jaume I, Labora, i la Unió de Ramaders.