Ramaders i agricultors d’Els Ports-Maestrat persisteixen amb protestes a Madrid i Vall d’Alba

108
PUBLICITAT

A la manifestació celebrada en la capital el dimecres se suma hui una nova tractorada per la CV-15

Els Ports-Maestrat s’ha sumat a la protesta celebrada aquest dimecres a Madrid sota el lema ‘Sobran los motivos’ per a denunciar la situació de l’agricultura i la ramaderia. Més de 800 integrants de La Unió s’han desplaçat des de diferents punts de la Comunitat Valenciana a la capital per a continuar amb les protestes iniciades el passat 6 de febrer. Hui la tractorada tornarà a les carreteres de la província de Castelló.

Els motius de les mobilitzacions són idèntics a Madrid o en Vall de d’Alba: denunciar la “crítica situació” que travessa el sector degut, segons indiquen, “a les males collites i els alts costos de producció, que es topen amb la insuficiència de les mesures posades en marxa i a l’assetjament des de totes les instàncies al qual està sotmés el sector”.

El secretari general de La Unió, Carles Peris, recorda que la “la Llei de la Cadena Alimentària no compleix amb un dels seus principals objectius, com és el que el preu que perceben els agricultors i ramaders pels seus productes compense almenys els seus costos productius”.

Eixe fet tornarà a traure hui a la CV-15, la principal ruta que connecta la capital amb l’interior de la província, al sector. La tractorada eixirà de Els Ibarsos a les 18 hores per a dirigir-se a la Vall d’Alba i d’allí, en una marxa lenta, fins a Rosildos.