Rallo (PSPV) denuncia que Rajoy ha castigat a aquesta província abandonant les infraestructures

503
PUBLICITAT

El diputat per Castelló critica en un acte del partit, celebrat a la comarca de Els Ports-Maestrat, “el desinterès del Govern del PP en els projectes de reforma de la N-232, una obra estratègica per a les possibilitats de desenvolupament econòmic de l’interior de Castelló”, així com” el trencament inaudit que ha suposat per a la qualitat de vida dels ciutadans la mala planificació en l’inici de les obres de reparació del pont de la Bota”.

El diputat del PSPV-PSOE per Castelló al Congrés, Artemi Rallo, ha denunciat en un acte del Partit Socialista a la comarca de Els Ports-Maestrat “l’abandonament del Govern del Partit Popular ( PP) a les infraestructures de la nostra província, en concret el desinterès en els projectes de reforma de la N-232, de Vinaròs cap a l’interior de la província, fins a Morella “.

El parlamentari socialista ha subratllat que l’esmentada carretera “és una obra estratègica, bàsica i fonamental per millorar la qualitat de vida i les possibilitats de desenvolupament econòmic dels ciutadans de l’interior de Castelló, però també de les comarques turístiques”.

En un acte amb alcaldes i portaveus socialistes del nord provincial, Rallo ha culpat en particular al Govern del PP “del retard d’un any en les obres de reparació del Pont del Barranc de la Bota, que creua la N-232, un any en donar inici a uns treballs que s’està produint en aquests dies amb un trencament inaudit per a la qualitat de vida dels ciutadans”.

El dirigent del PSPV ha significat que la mala planificació de les obres per part del ministeri “són una vulneració per a la qualitat de vida dels ciutadans, per al deteriorament del servei públic de transport, per garantir la sanitat, les seues comunicacions amb els hospitals de referència, amb una insensibilitat enorme cap als ciutadans i municipis, que estan intentant minimitzar el cost”.

Finalment, ha valorat que aquesta situació d’abandonament a la qual el PP té sotmesa a la província “no pot serguir així per més temps”. “El Govern de Rajoy no pot abandonar a la seua sort als ciutadans de la província de Castelló”, ha conclòs.