Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Les entrades es poden adquirir des d’avui a l’Oficina de Turisme i per transferència a través de www.morellaturistica.com

Morella ha tret a la venda les entrades per al concert de Raimon, que tindrà lloc el diumenge 14 d’agost, a les 20 hores, a l’Espai Firal. Aquests tiquets es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i realitzant una transferència, seguint les indicacions que es troben en www.morellaturistica.com. El preu és de 15 euros l’anticipada i 18 a taquilla.

La regidora de cultura, Rocio Querol, ha agraït la col·laboració de la Generalitat Valenciana en l’organització d’aquesta gira i assenyalava que “en les últimes setmanes hem rebut nombroses consultes i peticions d’entrades, fruit del gran interès que està tenint la gira ‘Raimon a casa'”. Per això, afegeix que “el concert de Raimon serà un dels plats forts de la programació de les festes d’aquest any i creiem que va a comptar amb una gran resposta per part dels veïns i veïnes i de nombrosos visitants que vindran a Morella per veure l’actuació”. Rocio Querol també recordava que “el concert tindrà lloc el diumenge de festes, que serà el dia previ a la muntada de cadafals, que enguany es realitzarà en dilluns, tal com vam informar fa uns mesos”.

Han estat nombroses les consultes rebudes en les últimes setmanes sobre quan es posarien a la venda les entrades, fruit del gran interès que desperta aquesta gira del cantautor de Xàtiva. La gira “Raimon a casa” fa un repàs a les cançons de tota la seva vida musical i passa per 15 localitats fins a finalitzar l’any, entre elles, Morella.