Rafa Simó reivindica el tàndem Ximo Puig i Èlia Garcia per a impulsar Benassal i fer del balneari el motor turístic i econòmic del Maestrat

229
PUBLICITAT

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló ha visitat la localitat on, junt amb l’alcaldable socialista Elia Garcia, ha comprovat l’estat de la Font d’en Segures

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, Rafa Simó, ha visitat la localitat de Benassal on, amb l’alcaldable socialista Èlia Garcia, ha pogut comprovar l’estat en el qual es troba la zona de la Font d’en Segures. Simó i Garcia han coincidit en la necessitat de donar un nou impuls al balneari per donar-li més rendiment i que siga un lloc d’atracció turística i econòmica per a la comarca del Maestrat. “Benassal té en el seu centre termal un diamant en brut que, si es sap gestionar, pot redundar de manera positiva en el poble”, ha assenyalat Rafa Simó.

Des del PSPV expliquen que ja estan mans a l’obra i que “ja ens hem reunit amb el socialista Manuel Gomicia, director general de Formació Professional, per tal de perfilar un model de gestió mixta que incorpore el Grau Superior de Termalisme”. Simó ha afirmat que “Èlia Garcia és la garantia segura perquè la zona de la Font d’en Segures recupere la seua esplendor” i que serà “una gran alcaldessa perquè ja està demostrant la seua valia en fer les gestions necessàries per a donar solució a una situació enquistada”.

Garcia ha agraït al Govern de Ximo Puig la implicació per tal que el balneari siga una infraestructura viable i que genere oportunitats en la localitat. “El president sempre té les portes obertes per als municipis més menuts en la seua lluita contra el despoblament”.

Finalment, l’actual regidora de Benassal ha destacat que “la nostra candidatura pot aportar molt en temes com el del balneari. Estem preparades i preparats per a governar a partir del 28 de maig i canviar l’actual gestió del Partit Popular per una de solvent amb polítiques progressistes”.