Querol Assessors promou el Coworking Maesports

529
PUBLICITAT

Nota de premsa de Querol Assessors

Recentment, Querol Assessors hem anunciat en les nostres xarxes socials un projecte en el que portem tres anys treballant i que per fi és una realitat: la creació del COWORKING MAESPORTS.

El concepte de Coworking és relativament nou per a les grans ciutats i es tracta d’una fórmula innovadora en l’entorn rural. El Coworking Maesports permetrà incrementar la capacitat de la població per absorbir noves creacions empresarials o activitats econòmiques, millorant l’economia rural, la creació d’ocupació i servint de lluita contra la despoblació.

L’edifici, situat a la zona de la muralla de Morella, encara està en procés de construcció, però esperem que molt prompte puguem veure-ho obert i funcionant com un Centre de Negocis on diferents professionals puguen compartir instal·lacions i nodrir-se mútuament.

Aquest comptarà amb diferents tipus d’espais, escriptoris, oficines i aules de formació i amb multitud de serveis que beneficiaran a moltes persones autònomes del territori que puguen fer ús d’ell!

Per a més informació al respecte, hem creat una pàgina web amb tots els detalls: www.cwmp.es

Així mateix, per a qualsevol consulta relacionada amb la notícia, poden enviar els seus dubtes a l’correu electrònic info@cwmp.es