Querol Assessors guanya el premi al “Despatx Professional Més Innovador” otorgat per la revista Emprendedores

971
PUBLICITAT

Nota de premsa de Querol Assessors

La Revista Emprendedores ha organitzat aquest dilluns 15 de novembre a Madrid la XVII edició dels Premis Emprenedores.

Es tracta d’un esdeveniment de gran envergadura que en edicions anteriors ha comptat amb marques tan conegudes com Porcelanosa, Rastreator, Estrella Galícia, Heura Foods, Ecoalf o Timpers.

Durant l’esdeveniment s’han otorgat diferents categories de premis, com el “Premi Especial d’Emprenedors”, otorgat a Meliá Hotels International; el “Premi Emprenedor de l’Any”, per al Celler de Can Roca; el “Premi a l’Empresa Destacada de l’Any”, que ha recaigut a Scalpers; el “Premi a l’Emprenedoria amb Propòsit”, per a Cocunat; o el “Premi a la Trajectòria”, otorgat a La Fageda; entre altres distincions.

Com a novetat destacada d’aquesta edició, per primera vegada a la història d’aquests guardons s’ha creat una nova categoria, el “Premi al Despatx Professional Més Innovador”, creada amb la col·laboració de ProDespachos, el directori de les millors firmes professionals d’Espanya, amb l’objectiu de reconèixer la innovació a empreses d’aquest sector.

Per decisió consensuada per un jurat expert format per professors universitaris i directius d’empreses, Querol Assessors hem estat seleccionats com a guanyadors del “Premi al Despatx Professional Més Innovador”, un guardó lliurat a Miguel Querol, CEO de Querol Assessors, i a Cristina Guardiola, Responsable de Transformació Digital, per Gloria Moles, Advocada i Directora de continguts de màrqueting digital i jurídic a ProDespachos.

“Querol Assessors estem en un entorn rural on la població és escassa i procurem basar-nos en les estratègies de grans despatxos, però actuant com els petits, sense perdre aquesta proximitat amb el client” va assenyalar Cristina Guardiola.

Durant el lliurament del guardó, es va remarcar l’important paper que juga el despatx en la lluita contra la despoblació, tractant-se d’un projecte que aposta pel territori creant ocupació, assentant població i oferint un servei proper als habitants de les comarques dels Ports (Castelló) i el Maestrazgo (Terol). Alhora, es busca la millora i superació continua apostant per processos i eines que facen possible un treball més eficaç i de més qualitat, sense descuidar la importància del factor humà, amb un equip preparat i amb uns clients que ens senten propers i als que els transmetem confiança.

“Vivim en un territori amb molta emprenedoria, hi ha molta gent valenta. Comptem amb el doble d’autònoms que la mitjana nacional, en alguns casos per obligació i en la majoria per convicció, i val la pena lluitar per aquesta gent, per aquest territori i per aquests pobles tan bonics” va apuntar Miguel Querol.

Des de Querol Assessors volem remarcar que aquest premi no hagués estat possible sense la bona feina de tot l’equip humà que forma el projecte i sense la confiança que dipositen els clients en nosaltres.