Quatre ‘boy scouts’ es perden de matinada en un barranc de Cinctorres en veure un cavall

761
PUBLICITAT

La Guàrdia Civil ha localitzat en bon estat a quatre menors d’edat que s’havien perdut durant la passada matinada mentre realitzaven una marxa senderista en un grup ‘boy scout’ per un barranc de Cinctorres, després d’espantar-se en veure un cavall salvatge.

Els xiquets van eixir cap a la una del matí de la zona del Barranc de la Parreta, entre les localitats de Cinctorres i Morella (Castelló) al seu pas per la CV-125, informa l’institut armat en un comunicat.

Es tracta d’un grup de ‘boy scout’ en una activitat programada que consistia en una excursió des del campament fins a l’ermita de Sant Antoni de Vespa de la localitat de Morella.

Durant el recorregut, els quatre es van trobar amb un cavall, per la qual cosa pel que sembla es van espantar i es van desviar de la ruta fins a perdre’s a l’interior del barranc. Immediatament, la Guàrdia Civil va iniciar un operatiu de localització dels desapareguts a través del barranc, a peu i en vehicle oficial, amb senyals lluminosos i acústics per facilitar la visibilitat enmig de la nit.

La recerca va durar dues hores amb el recolzament de quatre components de la Unitat de Bombers Forestals de Morella junt a efectius d’Albocàsser.

Els quatre menors d’edat estaven refugiats baix d’un arbre en perfectes condicions físiques i de salut. Els seus responsables es van fer càrrec d’ells una vegada van tornar al campament.