Quasi 2 milions d’euros per millorar la carretera de La Mata que enllaça amb Terol

920
PUBLICITAT

El Govern Provincial ha aprovat el projecte de les obres d’ampliació de la carretera de la Mata al límit de la província

La Diputació destinarà prop de dos milions d’euros a millorar la carretera CV-120 que uneix la província de Castelló amb Terol. La Junta de Govern ha aprovat el projecte tècnic de les obres d’ampliació i condicionament del vial de La Mata al límit de la província amb l’objectiu de respondre a la demanda històrica dels veïns de la zona i millorar la seguretat viària.

El projecte té un pressupost total de 1.735.537 euros i ja està supervisat pels serveis tècnics de la Diputació.  El diputat delegat de Carreteres, Juan Bautista Juan considera que “es convertirà en un aliat de l’interior de la província i del seu teixit econòmic i laboral”. No en va, la millora de la carretera CV-120 millorarà les connexions entre dues províncies limítrofes “i que es retroalimenten amb empresaris i treballadors que diàriament travessen la frontera geogràfica entre Castelló i Aragó”.

També ha destacat que servirà per combatre la despoblació del món rural castellonenc així com per a igualar les oportunitats a tot el territori i consolidar la població de les zones rurals millorant la comunicació i els accessos als nuclis de població de diferents municipis.